torsdag 15. oktober 2009

Tone: Gjengen skaper samhold:)

En ting vi på domen kanskje kan bli flinkere til er å gjøre koselige ting sammen alle i lag. Det er jo ikke å legge under en stol at det tar på hver å en av oss å bo 9 stk sammen på et lite kjøkken, 2 do, en dusj og ingen stue. Og når man da i tillegg på dele soverom, og egentlig ikke har mulighet for å få noen form for privatliv, kan det hende det lett koker over for små bagateller.


Etter at stemningen på domen hadde vært litt trykket og laber en stund, ble vi enige om at det virkelig var på tide å komme oss ut å gjøre noe morsomt og sosialt sammen - nettopp for å få litt av samholdet tilbake på domen! Derfor ble tirsdag kveld satt av, og bowling og biljard sto på menyen. Alle ble gledelig med, og ingen nølte på om det passet eller om de hadde lyst - med andre ord lå alt til rette for en super tirsdagskveld :)

Vi startet med å spille biljard. Uansett hvor flinke (eller dårlige) vi var, spilte alle sammen i alle fall en runde hver! Det var vel kanskje gutta som hadde mest talent innen for dette feltet, men vi andre prøvde så godt vi kunne :)



Aurora og Vidar tester ferdighetene


Også Synnøve og June var flinke :)



Viktig med drikke og avslapningspauser og!


For oss som ikke hadde de helt store ferdighetene innenfor biljard, var det viktig å prøve lykken i bowling! Ikke det at vi alltid er så flink i det heller, men der har vi i alle fall litt bedre erfaring :) Vi delte inn i 2 lag - guttene + June og Ragnhild, og vi resterende 5 jentene (jeg, Synnøve, Lene, Aurora og Kari) på lag 2. Vi var alle ved veldig godt mot, å hadde virkelig troen på at dette kom til å gå utmerket - og at nye rekorder lå i luften.


Synnøve og Ragnhild prøvde lykken med parallell-bowling. Resultatene fra kvelden viste at det kanskje fungerte best i Synnøves favør, hun var i allefall veldig fornøyd med kveldens prestasjoner!


Vidar og Ove knuste alle rekorder ( i alle fall hvis man sammenligner med oss andre). Her snakker vi mange strike og spare - både på rad og totalt sett.

Bildet under dokumenterer resultatene:


For ordens skyld - sone betyr June! Her snakker vi litt ujevnhet i ferdighetsnivå.. Men noen har kanskje mer erfaring enn andre?! Ragnhild skal uansett virkelig ha ros for å holde motivasjon og humør oppe, selv om det ikke gikk så veldig bra. Imponerende holdning Ragnhild! ;)


Det som var spesielt morsomt med jentelaget var at vi denne gangen lå på et veldig jevnt nivå (og ja, da snakker jeg om et jevnt høyt nivå!). Vi tok alle strike (noen av oss opptil flere ganger), og flere spare ble hyppig observert! Når man klarer dette gang på gang, så følger jo poengsummen deretter. Både etter runde 1 og 2, lå vi alle 5 på mellom 80 og 120 i poengsum - og ja, da snakker vi rekorder for noen av oss! Det var spesielt en stykk Synnøve, som var serdelses fornøyd med 117 poeng og ny rekord - og det må poengteres at hun hadde flere enn 1 strike denne runden! Flinke Synnøve ;) Bildet under viser resultatet etter runde 2:



Imidlertid, så rakk vi ikke å spille runden ferdig - så vi får aldri vite om det var Synnøve, jeg (som hadde fått strike på nest siste kast uten å rekke å få uttelling for det - ikke bare LITT irriternede nei!!), Lene, Aurora eller Kari som hadde kommet til å stikke av med seieren. Vinneren forblir dermed uvisst..


Bare så det skal være nevt - Ove var til og med så dyktig at han fikk 3 strike på rad! Dette gir premeie, og jeg har sjeldent sett noen så glad og fornøyd for en boks Red Bull Cola :p

Bra jobba Ove!


Koselig å gjøre noe sammen som samlet gjeng - dette krever gjentakelse :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar