søndag 15. november 2009

Synnøve: Hysteri

I dag fikk June seg en meget uhyggelig overraskelse. På vei inn på soverommet "ramlet" noe ned fra dørkarmen, og Vidar ble tilkalt med høy stemme og tydelig panikk. Vi andre som satt på kjøkkenet trodde hun hadde sett en død person, at noen hadde brutt seg inn eller at hun selv fikk et illebefinnende. Så ille hørtes det ut, faktisk. Den uhyggelige overraskelsen viste seg å være noe vi lenge har vært redde for å møte; et levende, kravlende dyr. Det kan ha vært en bille, men like gjerne en kakerlakk.

Den av oss som har vært mest redd for å treffe på noe slikt under dette utenlandsoppholdet (jepp, det er meg det), hadde selvfølgelig noe på lur i klesskapet. Vidar ble derfor sendt på sprayeoppdrag. Først måtte han ta livet at udyret, etterpå ble han kommandert inn på vårt soverom, der han tok for seg dørkarmer, listverk, vinduskarmer og andre "inngansporter" for kravlende kryp. I skrivende stund vasker June rommet grundig for å si det sånn, mens jeg har arrangert rydding på kjøkkenet. Det ble kastet matrester og søpla gikk ut med høye kneløft, men jeg understreker at vi i utgangspunktet har det veldig rent og hygienisk her. Det skader jo likevel ikke å ta i litt ekstra, spør du meg!

Det er 3 uker og 1 dag igjen av dette oppholdet, og jeg for min del er fint ferdig når det kommer til det biologiske mangfoldet her i Russland. Heia Norge.

2 kommentarer:

  1. ha ha :)var det bare den ene eller? blir utpakking av koffert på verandaen når dere kommer hjem da.... jeg deler din skepsis til innendørs biologisk mangfold med mer enn fire bein

    M :)

    SvarSlett
  2. Det va godt æ va forsiktig og satte omtrent alt på terrassen da vi kom hjem!

    Mamma J.

    SvarSlett