tirsdag 18. august 2009

Synnøve: Blurp!

Et kraftig "blurp" var det eneste som kom fra dusjhodet da jeg vridde på varmtvannskrana i dusjen i morges. Hyggelig! Ikke en dråpe vann kom ut, ikke engang en ørliten slump med rester av varmt vann... Men fra kaldvannskrana kom det selvfølgelig kaldt vann. Iskaldt vel å merke.

Som om ikke det er ille nok å være den første av 9 stk til å stå opp (akkurat det er vanligvis helt okei, bortsett fra at det stinker fukt, sopp og mugg i dusjen når ingen har vært der på 8-9 timer), så er det ille å måtte stå der med en liten stråle iskaldt vann dryppende på tærne og innse at dagens morgendusj aldri vil bli et faktum.

Så, de som lurer på hvordan det er å bo i Russland, så er dette virkeligheten! I skrivende stund har imidlertid problemet ordnet seg - det kommer nå tykt, brunt og lunkent rustvann fra krana. Alt er jo relativt...

7 kommentarer:

  1. Det e da enda godt at noen har dusja på treningsstudioet og slitt den "litt slitne" dusjen fyllt med lim og kaldt vann;)

    SvarSlett
  2. Haha, hoff dåkker har nu møtt på problema nok den lille stunda dåkker har vært der borte :p

    SvarSlett
  3. Hehe, utfordringan står i kø! :) Det e vel bare kontrastan som kommer frem antar æ ;)

    SvarSlett
  4. Regner med at dette er med på å sette enda større pris på det dere reiste fra........
    Har dere forhåndsstemt???????

    SvarSlett
  5. Det "verste" e jo at når dokker kommer tilbake så vil det være ett opphold dokker ikke ville vært foruten ;)

    SvarSlett
  6. Ja, vi får virkelig sett en annen vinkling av verden. Når vi blir guidet rundt i byen og ser restauranter/butikker, sier de ofte at DETTE er dyre steder som vi ikke bør gå på. Det viser seg etter hvert at selv disse stedene er billige sett i våre øyne...
    Vi lære mye, vi har det utrolig artig og vi får sett veldig mye av byen!

    SvarSlett
  7. Onkel Jan: Vi skal forhåndsstemme til uka!! :)

    SvarSlett