lørdag 15. august 2009

Tone: Maksimal, maksimal, maksimal..

I dag har vi endelig klart å bestemme oss og meldt oss inn på treningsstudio. Vi valgte et som ligger cirka 15 min dra studenthjemmet og koster 370 kr i måneden. Klare for trening som vi var tenkte vi at vi måtte teste tilbudet ut så fort som mulig! Derfor endte jeg (Tone), Synnøve og Kari opp på Body Stretch - vi tenkte at dette måtte være en fin time å starte på i og med at vi ikke var sikker på om vi forsto instruktøren (siden de kun snakker russisk!) og siden det var lenge siden sist vi alle 3 hadde trent!

Men der tok vi temmelig feil - body stretch i Russland er liksom ikke helt som Body Balance i Norge! Det her var mye værre - eller så kan det jo å være at vi bare var utrolig stiv i muskalturen alle tre :p Uansett, vi klarte nå i alle fall å følge godt med på det intruktøren sa, og forsto faktisk ganske mye - det er moro for da ser vi jo at vi faktisk har lært litt russisk! Men underveis i timen ropte instruktøren 'maksiamal, maksimal, maksimal' og gikk rundt å 'retta' på oss for at vi skulle gjøre øvelsene mest mulig riktig ( og det er jo en bra ting), men når du da trykker på rompa di sånn at musklene strekkes ut til et nivå de aldri har vært på før er det langt fra behagelig - så vi hadde våre runder der vi lå å lo av hverandres smerter! Men, men vi kjenner nå i allefall at vi er i gang med treningen igjen, og det føles sykt godt :D

Nå gjelder det bare å vente å se om vi i det hele tatt klare å gå i morgen, eller om hele kroppen fikk litt for mye av tøy og bøy i dag :p

2 kommentarer:

  1. Så bra at dokker har funnet et treningsstudio :-) Etter den harde treningsøkta, regner jeg med at det ikke er mye futt i deg i dag.

    SvarSlett
  2. Hehe, beinan va litt i tyngste laget i går ja, men bedre i dag! Vi va i formiddag på en ny time - Power Ball (sånn med sånn stor fitness ball!). Va kjempe bra trening det også - så det her trur æ blir bra fremover :)

    SvarSlett