mandag 28. september 2009

Synnøve: Vi spør publikum

I dag har vi vært her i nøyaktig 8 uker, noe som betyr at vi utrolig nok nærmer oss halvferdige med dette semesteret i utlandet. Om kun 10 uker setter vi kursen hjemover til masteroppgaveskriving og ellers det vanlige livet vårt i Bodø. Tiden går fort - det er ingen tvil om det!

Hittil har vi hatt veldig mye å fortelle om her på bloggen. Det har skjedd nye ting såpass jevnlig at vi alltid har hatt noe på hjertet som skulle luftes ut til dere kjære lesere. Vi har fortalt om våre middagsløsninger, studievaner, fritidsaktiviteter, postforsendelser, ekskursjoner og mye mer. Og uten tvil er der fortsatt mye igjen å fortelle - spesielt ettersom vi planlegger en reise til Moskva før studieslutt, men også fordi vi får besøk av familie i slutten av denne uka og kommer til å dra rundt på turistattraksjoner her "hjemme" i St.Petersburg som vi har spart til nettopp denne anledningen. I tillegg står en A-ha konsert på programmet, en kort svipptur til Bergen pga. barnedåp er planlagt, vi har flere russiske eksamener og gruppearbeid i vente, det dukker stadig opp nye utfordringer med å bo 9 stk oppå hverandre som deler på et halvt kjøleskap, kulturelle sofistikerte fritidsaktiviteter må gjøres, og ikke minst har Tone bursdag...

Alt dette må vi selvfølgelig blogge om, men det store spørsmålet til dere i dag er: hva vil dere egentlig at vi skal fortelle om?! Etter 8 uker med fulle hoder og tomme timeplaner begynner førstnevnte å tømmes og sistnevnte å fylles - og dette betyr at blogging lett blir nedprioritert rett og slett fordi vi føler vi ikke har så mye å si, men det kan da umulig stemme, kan det vel?!

..Og for dere som vurderer å lukke internettvinduet uten å kommentere på dette innlegget, så er det nettopp kommentarer som etterlyses her og det er derfor best å endre på den planen! :)

6 kommentarer:

  1. Bilder er etterspørres. Bilder fra samme hva egentlig :p

    SvarSlett
  2. Bra innspill, det e herved lagra i topplokket! :)

    SvarSlett
  3. ja bilda. masse bilda!

    SvarSlett
  4. Tar gjerne en tur inom trenigsstudioet og litt mer fra skolen! Med bilder helst!:) Og så er dere jo så mye på shopping, vil se butikkene kanskje! En tur på metroen også kanskje! klem fra sandra

    SvarSlett
  5. Me ailt du ramsa opp om ka som skjer framover, så trur eg dåkk har massa å skriv om. Ferr eg vil hør om ailt d!! Skole, besøk, bursdag, konsert...ja takk:)Å d e foill ferståels om dåkk ikke blogge kvar åsså, mæn ainnakvar e fint:) Hihi...dåkk e så flenk att! Gla i dåkk snuppan! Klem fra Bente!

    SvarSlett
  6. Takk alle sammen! Vi skal gjøre vårs beste :)

    SvarSlett