tirsdag 29. september 2009

Tone: Litt her og litt der

Vi har forstått det slik at det er ønskelig med flere bilder på bloggen vår (og ja, vi er klar over at det har blitt litt lite av det i det siste - men det er rett og slett av den enkle grunn at vi har tatt mindre bilder og blogget om en del ting det ikke var naturlig å ha bilder til). Men når man får tilbakemelding så må man jo prøve å få gjort noe med de ønskene som fremkommer, derfor skal dette innlegge ta for seg litt sånne forskjellige småting vi har gjort, og som vi faktisk har tatt bilde av!

Bowling

Vi har for eksempel hatt noen runder med bowling mens vi har vært her nede. Bowling er vel kanskje den aktivitetet som er lik uansett hvor i verden man befinner seg - i alle fall så er bowling i Russland akkurat som bowling i Norge. Vi kaster nå denne kula gang på gang - noen ganger treffer vi få kjegler, andre ganger mange, enda flere ganger ingen, og av og til treffer vi absolutt alle! Rart at et så enkelt spill kan være så morsomt! Vi har hver våre runder på å være god, og både jeg, Synnøve og Vidar har vært i ledelsen på ulike tidspunkt i spillet. Og bare så det skal være sagt så har både jeg og Synnøve ledet spillet når vi har vært på runde 7 og 6, og jeg har til og me vunnet hele spillet :)



Synnøve var strålende fornøyd med kveldens prestasjoner - og ikke minst det nye, fine skjerfet hun har kjøpt seg!!




Vinkos høre selvfølgelig me :)




Også Tone og Vidar nyter noe ekstra..











Tacomiddag
Karianne (kjæresten til Ove) har vært her en uke, og snill som hun var hadde hun med seg både taco- og fajitaskrydder i kofferten! Og hva passet vel ikke bedre enn felles tacomiddag til alle på domen. Vi ordnet til med langbord på kjøkkenet, og hadde vær sine ansvarsoppgaver (for når man lager mat til 8, så er det en god del som både skal stekes og kuttes). Å få til dette måltidet var jo ikke det letteste av alt, spesielt siden vi på det tidspunktet kun hadde 1 kniv som var skarp nok til at den kunne brukes til grønnsakskutting! Men da må man ty til andre redskaper, og både smørekniv og ostehøvel ble brukt :) Og bare så det skal være sagt, så ble det veldig godt og en hyggelig sammenkomst der alle var i lag - det var faktisk første gang vi laget felles middag til alle på domen. Vi lager sjelden mat til alle her av den enkle grunn at vi kun har en stekepanne, 4 middagstallerkener (frem til lørdag hadde vi bare 2!) og 2 suppeskåler. Det er med andre ord ganske mye styr før man får maten på bordet! Bare så det skal være sagt, så koster taco til 8 stk totalt NOK 250!

I alle fall, her er noen bilder fra happeningen :)


Ragnhild, June og Aurora venter på maten



En VELDIG fornøyd Synnøve og en LITT fyllesyk Vidar var ansvarlig for kjøttdeigstekingen



Kortspill


Her på domen går det også en del i kortspill, og det er til tider nesten første mann til mølla for å få lov å være med når det først settes i gang. Det går for det meste i Hempa, Mattis, President, 7-up, spøkelse og iditot. Men Hempa er uten tvil favoritten! Vi har til og med fått en egen hempabok :)

Tone og Vidar i aksjon med kortspill

Lekser

Nå har virkelig skolehverdagen begynt her nede, og vi kan ikke lengre bare slappe av. Og sånn at dere faktisk tror oss, så velger vi her å dokumentere at også vi GJØR lekser!

Tone i full gang med oppgaveskriving - legg merke til hvor 'ryddig' pulten er. Årsaken er nok ikke at jeg er så ekstremt rotete av meg, men heller fordi den eneste hylleplassen vi har på rommet er de 6 hyllene inni kleskapet vårt (fordelt på 2 personer) - og disse er naturlig nok mer enn oppfylt!

Også June og Kari prioriterte leksegjøring i dag

Vidar er beviset på at man lett blir sliten når man pluselig blir dratt ut av feriemodus, må stå opp tidlig og i tillegg gjøre skole

2 kommentarer:

  1. Sååå arti me bildan som va lagt ut. Dæm sa ganske my egentli, åsså fekk vi jo hø om sånn heilt vanlie teng. D va arti! Å d va eit kjæmpefint skjerf du ha kjøpt deg Synnøve!! Klem fra Bente

    SvarSlett
  2. Så koselig å høre! :) Og takk takk - æ bruke det skjerfet nesten hver dag! :) Klem tilbakers!

    SvarSlett